malinkristina

Mobilblogg

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från dagens föreläsning och har precis hunnit slänga i mig allt för många mackor. Ska ta en liten powernap nu och sen ska jag möta upp Camilla i stan för ett spinningpass.
God natt! ;)

Mot gymmet

Kategori: Träning&Hälsa

Sjuk?

Kategori: Plugg

Föreläsningen idag började inte förrän kl 13 men jag lyckades ändå pallra mig ur sängen runt 10, dock vaknade jag med världens illamående och magvärk. Tänkte först att det inte var så farligt och att det antagligen skulle gå över men det blev bara värre och värre. Så efter att ha sminkat mig och käkat var jag tvungen att lägga  mig i sängen igen. Så det blev ingen föreläsning idag. Nu mår jag bättre iaf så jag tänkte läsa ikapp lite inför morgondagens föreläsning.

Bubbleroom

Kategori: Malin gillar

Sommar...

Kategori: Malin gillar

Lily Lolo

Kategori: Allmänt

Så här ser det i alla fall ut före och efter att jag använt Lily Lolos mineralfoundation. Jag köpte färgen in the buff och den var tyvärr lite för mörk, men den kommer att passa perfekt till sommaren eller om jag får för mig att börja med bus igen. Så enda nackdelen är just att det blir så svårt att veta vilken nyans man ska ha.

Söndag

Kategori: Allmänt

Vilken underbar känsla att vara ledig HELA dagen idag, inget jobb, inget plugg, inga måsten. Sååå skönt!
Tänkte att jag skulle försöka träna lite iaf och inviga mina nya träningskläder :)
Tänkte att jag skulle visa hur grym Lily Lolos mineralfoundation är också.

Mitt roliga liv

Kategori: Allmänt

Denna vecka har kanske inte varit den mest händelserika i mitt liv om man säger så... Jag har tenta imorgon så veckan har i princip bara bestått av plugg, jobb, mat och sömn typ. Fun huh?
Jaja nästa vecka tar vi nya tag, både vad gäller träning och nya kursen (nationalekonomi).
Börjar jobba kl 15:15 idag och tanken var väl att jag skulle plugga innan, tror ni att jag har lyckats göra det då? Hmm nej! Jag kan verkligen inte plugga när jag är hemma, finns ju sååå mycket annat att göra då ;) Någon som känner igen sig? Kanske ska försöka ta tag i det också då..?

Pink

Kategori: Malin gillar

Åh vad jag är sugen på sommar och rosa läppar.

Min måndag

Kategori: Plugg

Efter typ 2 timmars sömn inatt skippade jag morgonens föreläsning och sov istället. Har istället suttit hemma och pluggat, eller rättare sagt så ligger jag på golvet :P
Chokladsåsen är min räddning i allt pluggande haha ;P

Desigual

Kategori: Allmänt

Är det bara jag som inte gillar Desigual?!?!
Förstår verkligen inte hur folk kan tycka att deras kläder är så jäkla snygga??
Tycker personligen att dom känns lite "billiga"...

Dalarna

Kategori: Allmänt

Cellprovskontrollen är avklarad och det var inte alls så läskigt som jag föreställt mig. Barnmoskan var supergullig och det gjorde inte ont alls.
Nu ska jag bara passa på att mysa innan jag åker tillbaka till Stockholm ikväll^

Mot plugget

Kategori: Allmänt

Ska dra in till plugget och ha seminarium om bokslut i två timmar och sen drar jag till Dalarna.
Känner på mig att detta kommer bli en bra dag!

Plugg

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Gick upp 05:30 imorse och spenderade sedan sju timmar i plugget, var hungrig som satan när jag kom hem så jag slängde i mig lite lunch och sen lyckades jag somna, tror jag sov i typ 3-4 timmar så jag vet någon som inte kommer kunna sova ikväll... Tur att jag har sovmorgon imorgon säger jag bara.
Nu har jag precis duschat och ligger i sängen och ska försöka plugga lite (om jag lyckas slita mig från datorn vill säga).

Tunnelbanepoesi

Kategori: Allmänt

När väntan går från sju till tjugosex till femtio då börjar man känna för att dra av lite tunnelbanepoesi. Så nu står jag här på perrongen i ett par för små skor som inte är mina, och undrar om man någonsin kommer att komma någon vart.

Och just ja... Varför finns vi egentligen?

Väskor

Kategori: Malin gillar

Är på jakt efter en ny lite rymligare väska så man får plats med datorn och alla böcker.
Vill gärna ha en svart i liknande modell som väskorna nedanför. Min absoluta favorit är den högst upp tll vänster från Romwe, lutar åt ett köp. Sååå snygg!

Paket

Kategori: Allmänt

Titta vad den snälle postgubben varit och lämnat åt mig idag. Gjorde min beställning hos Beautyplanet.se och jag måste säga att jag är mer än nöjd. Bra priser, fri frakt och snabb leverans. Hoppas att jag blir lika nöjd med produkterna ocskå...

All me

Kategori: Bilder

Mot plugget

Kategori: Allmänt

Första dagen i plugget efter det helt underbara jullovet. Börjar med två timmars seminarium, lagom början tycker jag ;)

Bye!



Lily Lolo

Kategori: Beauty

Har varit sugen på att testa mineralsmink ett bra tag nu så i helgen skickade jag efter en mineralfoundation från det brittiska märket  Lily Lolo. Jag har bara hört positiva saker om märket innan så jag hoppas verkligen att det lever upp till förväntningarna.

Ny blogg

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Fick för mig att starta en ny blogg, dels för att jag tröttnat lite på den gamla men också för att jag hört att jag tydligen har liknande bloggnamn som någon annan något mer depressiv malin englund ;)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt